Hogyan Segíthet az Öv, Férfi Zakó, Férfi Ing, Pulóver, Póló Eltüntetni a Testalkati Aránytalanságokat?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Segíthet az Öv, Férfi Zakó, Férfi Ing, Pulóver, Póló Eltüntetni a Testalkati Aránytalanságokat?

 

 

Milyen férfi ing, férfi zakó, nadrág, póló, pulóver, öv, illik az Ön testalkatához, és hogy viselje ezeket?

 

 


oxford 2Általánosságban az öltözködésről;  a
 világosabb színek, valamint a nagy minta optikailag növelik a méreteket. Az élénk, érdekes szín, vonzza a szemet, figyelemfelkeltő, tehát ha valamit inkább elrejtene, akkor nem árt odafigyelni erre is.

 

A sötét színek slankítanak. A hosszában csíkos ruha nyújtja az alakot, ellentétben a keresztben csíkos ruhával.

 

 

  • Alacsony férfiak (168 cm-ig)

  • Azonos színű nadrág és felsőrész viselése nyújtja az alakot, nem töri meg az összhatást derékrészen. Apró minták, könnyű anyagból készült zakó, férfi ing, pulóver, nadrág, és öv. A férfi zakó maximum három gombos legyen. A keskeny nyakkendő a legmegfelelőbb választás.
  • Átlagos magasságú férfiak (183 cm-ig)


  • Nyugodtan játszhat a színekkel, formákkal.  A férfi zakó, a nadrág, a férfi ing, póló, pulóver anyaga, stílusa sem kötött.
  • Magas férfiak (183 cm felett):
  • Ne legyen azonos színű a nadrág, és a felső. Ön mindenből egy kicsit hangsúlyozottabbat viseljen, nagyobb minták, nagyobb óra, nagyobb öv, súlyosabb anyagszerkezetű öltözék.

 

 

  • Telt férfi


  • Sötét színű, kis mintás öltözék. A férfi zakó legyen 3 gombos. Előnyös a galléros póló, a V nyakú póló,valamint a férfi ing. Vékonyabb anyagú ruhákat hordjon. Járjon egyenesen, azaz húzza ki magát, ilyenkor egy picit a has is önkéntelenül „behúzódik”. Ne viseljen se túl szűk, se túl bő ruhát. A széles csíkozást is kerülje. A nadrág szára legyen kellő hosszúságú.
  • Vékony férfi

  • Világosabb színeket viseljen. Ne legyen túl passzos, de ne is lógjon a ruha. A kilátszó bordák nem esztétikusak, így kerülje a V nyakú póló viseletét és a férfi ing is mindig legyen begombolva. Kerülje a hosszában csíkos öltözéket, póló, férfi ing, pulóver darabokat, viszont a széltében csíkos előnyös lehet. Amennyiben, az időjárás engedi, vastagabb anyagszerkezetű öltözéket viseljen.

 

Az igazán előnyös ruhadarabok kiválasztása érdekében, nézzen körül a férfi zakó, férfi öltöny, férfi ing, valamint a férfi póló és a férfi nadrág kínálatunkban is. 

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük