Hogyan Lehetsz Férfi Póló Viseletben is, Jó Megjelenésű?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Lehetsz Férfi Póló Viseletben is, Jó Megjelenésű?


Fontos tisztázni, hogy mit jelent a jó megjelenés, valamint, hogy a férfi póló milyen viseletnek számít.

alt

Már több cikkben is volt szó, a jó megjelenésről. Mit is takar?
Külső-belső magabiztosságot, pozitív kisugárzást, ápoltságot, igényességet.

 

 

A belső magabiztosság


Elengedhetetlen az önismeret. A magadról alkotott képet sugárzod mások felé. Természetesen ez az érzés, akkor lesz igazán teljes, ha meg vagy elégedve magaddal, a test felépítéseddel, a személyiségeddel. Van egy jó hírem, mindkettő fejleszthető!

A külső magabiztosság


Nagy részét, a fentiek, adják, valamint, hogy megtaláld a saját stílusod. Ehhez ismételten elengedhetetlen a magas szintű önismeret.

Amennyiben sportosabb, lazább stílust képviselsz, akkor ennek megfelelően válogasd össze a ruhatárad.

 

Casual viselet

A férfi póló is lehet elegáns viselet. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a casual stílus rohamos terjedése. A casual stílus, kényelmes, laza, lezser, de nem hanyag öltözködési mód. Ez tulajdonképpen az utcai, városi öltözködés, sportosabb, lazább fajtája.Fő eleme lehet, a galléros póló, melyet eredetileg magának alkotott meg René Lacoste. A galléros póló, felvehető a férfi zakó alá is. Továbbá, a galléros póló, a hagyományos farmernadrág viselettel is laza eleganciát sugároz.

A galléros póló, többnyire nem készül hatalmas felirattal, vagy mintával. A gyártók is oda figyelnek ennek a ruhadarabnak a funkciójára.



altEzzel eljutottunk az egyéb póló stílusokig. Amennyiben nem koncertre, vagy sportos eseményre mész, akkor lehetőleg hanyagold, a vicces feliratokkal ellátott „aranyos”, póló darabokat és ugyanez vonatkozik, a nagy mintás férfi póló viseletre is.

Mindegy, hogy hosszú ujjú, vagy rövid ujjú póló mellett döntesz, a fő szempont az anyag minősége. A túl vékony anyagú férfi póló, hamar tönkre megy, kilyukad, elhasználódik és a megjelenésed sem lesz tőle elegáns, inkább hanyag, igénytelen.

A galléros póló, a rövid ujjú póló, a hosszú ujjú póló, vagy bármely férfi póló is legyen a választásod, az anyagát tekintve a pamut-poliészter, a kevert-szálas anyag, erősebb és tartósabb, mint a tiszta pamut. Tartás add, és több mosás után sem nyúlik, szakad, használódik el.

A jó megjelenést, tehát a férfi póló is tudja garantálni, amennyiben odafigyelsz, a póló anyagára, a felső résszel harmonizáló többi ruhadarabra, tiszta és ápolt vagy, valamint Te is rendben vagy önmagaddal.

A rossz hír, hogy formális eseményekre, ünnepélyesebb alkalmakra, vagy akár egy állásinterjúra, már nem elegendő a férfi pólók. Ezekben az esetekben, elő kell venned a férfi öltöny, vagy férfi zakó és férfi ing darabjaidat, a hozzá illő nadrággal és cipővel.

 

Tekintse meg a férfi ing, férfi nadrág, férfi zakó, valamint a férfi kabát választékunkat is.

Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük