Hogyan Legyen Hatással, Férfi Póló Viseletben is, Saját és Mások Hangulatára?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Legyen Hatással, Férfi Póló Viseletben is, Saját és Mások Hangulatára?

 



A „csomagolásunkkal” tudatosan is alakíthatjuk kapcsolatainkat.

 

 

altVolt már olyan tapasztalata, mely szerint, egy –egy férfi póló felvétele pozitívan befolyásolja a napját? Hihetetlen, hogy egy férfi póló javítja, az Ön hangulatát is, és másokra is hatással van? Pedig így van, tesztelje.

Van néhány dolog, melyre érdemes oda figyelni, mert a férfi póló viselete is, hozhat sikert!

Az öltözködésünkre hatással van, a belső világunk, a hangulatunk. A külsőnk hatással van, a környezetünkre, a kapcsolatainkra, amely, visszahat a lelki világunkra. Ez egy szép kis cirkuláció. Nem árt, ha néha tudatosan kezünkbe vesszük az irányítást.

A reggeli öltözködéshez, a férfi póló kiválasztásához, fontos tudni néhány dolgot. Nem csak, az a kérdés, hogy hosszú ujjú póló, vagy rövid ujjú póló, hogy galléros póló, vagy sima póló.

 

A férfi póló anyaga

 

Vannak napok, mikor nem árt oda figyelni, hogy a férfi póló, amit felveszünk, ne tartalmazzon túl sok műanyagot, ill. ne az legyen túlsúlyban benne. A műszál megköti az energiákat, így akadályozza annak áramlását, azaz a fölösleges energia leadását, a kellő energia felvételét, és a pozitív energia sugárzását.




altMintázata

 

A férfi póló mintázata is hatással lehet a napunkra. A minta, a felirat legyen pozitív üzenetű, ne túl nagy, mert az elvonja a figyelmet. Sokszor a vicces feliratoknak, képeknek is lehet negatív hatása, ha annak, a rejtett tartalma negatív.

 

A férfi póló színe

 

Erről már biztos sokat hallott. A szín javítja, vagy rontja a kedélyállapotot, pozitív, vagy negatív üzenetet közvetít. Azonban, arra is figyeljen, hogy színek negatív üzenetet is hordoznak.
Fehér póló – egyszerűség, kifinomultság, tisztaság. A fehér a komoly ügyletekhez kiváló választás.
Narancssárga férfi póló: vidám, optimista és gyengéd, büszkeséget, segítőkészséget, ambíciót, kreativitást és életerőt sugároz. Negatív hatása: engedékenységet, lustaságot, rosszindulatot is jelent ez a szín.
Kék póló – bölcsesség, a türelem, az igazság, bizalom, tekintély, békesség és a csendesség. Negatív üzenete: visszahúzódó és hideg természet.
Vörös póló – a hatalom, erő, tűz jelképe. Negatív üzenete: érzéketlensége, agresszió, türelmetlenség és uralkodás.
Zöld póló – stabilitás, a tapintat, a nagylelkűség és a képzelőerő színe, ha az érzelmek növelését szeretné elérni, jó választás. Negatív hatása: az irigység, rugalmatlanság szín is.
altFekete férfi póló: eleganciára, a formalitásra, a szigorúságra utal. Negatív hatása: halálra, gyászra asszociál az ember.
Rózsaszín férfi póló: felhőtlen hangulatot, együttérzést sugároz. Negatív hatása: nőiesnek, lágynak tartják,pedig igazán férfias viselet.

A színek a viselője hangulatát is befolyásolják, így ha a fentiek közül valamelyik a saját lelkivilágában szeretné betáplálni, akkor jó segítség lehet a megfelelő póló kiválasztása. A színek negatív jelentési, pedig csak akkor fognak érvényesülni, ha Önben ezek az érzések, tulajdonságok benne vannak és aznap túlsúlyba is kerülnek.

 

Láthatjuk, hogy nem csak az a fontos, hogy milyen a férfi póló, amit kiválasztunk reggel, hogy hosszú ujjú póló, vagy rövid ujjú póló, esetleg galléros póló, hanem fontos, a férfi póló anyaga, színe is.

 

A póló stílusától, színétől és anyagától függően választhat hozzá férfi zakót, férfi nadrágot, vagy férfi pulóvert, valamint férfi kabátot, férfi dzsekit is.

Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük