Ha Nem Akarod Kihagyni a Póló Darabokat a Téli Öltözékedből.

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Ha Nem Akarod Kihagyni a Póló Darabokat a Téli Öltözékedből.

 

 

Sok férfi póló rajongó. Körbe néztem, hogy viselhető a póló télen is, a hétköznapi életben, illetve casual öltözékbe illesztve.




altMielőtt belevágnék, hangsúlyozom, hogy a póló nem viselhető minden alkalommal, pl.: üzleti tárgyaláson, hivatalos megjelenéskor, színházban, stb. Ezen alkalmakor az férfi ing elengedhetetlen.

Amennyiben imádod a póló viseletet, akkor nézzük, hogy lehetsz igazán férfias, szexi ebben a ruhadarabban télen is.

 

Télen, leginkább a hosszú ujjú póló darabokat preferáld.
Ha a munkaköröd nem követeli meg az üzleti öltözéket, a hivatalos megjelenést, bátran kombináld a póló darabokat, a férfi zakó viselettel.

A galléros póló, azaz a „póló – ing”, zakóval sportos eleganciát kölcsönöz Neked. Természetesen a zakó alá nem ajánlott mintás, csíkos, feliratos póló, még akkor sem, ha az a galléros fajtából való.



altSokszor láttam fiatalokon, vagy sztárokon, sima, környakú, szűkebb fazonú póló darabot zakó alatt hordva, ezt nem igazán ajánlom, hiszen lehet, hogy egy „celebnek” az image-hez tartozik, de a hétköznapi életben nem túl előnyös viselet.

A hosszú ujjú póló, férfi zakó kombináció egyaránt jól mutat farmerral, vagy egy könnyedebb, lazább szövetnadrággal is.

Rövid ujjú póló abban az esetben ajánlott, ha figyelsz a réteges öltözködésre, azaz egy garbó nyakú pulóver darabot is felveszel a férfi zakó alá.

Végezetül, ahogy az elején is említettem, se a hosszú ujjú póló, se a rövid ujjú póló nem való még a férfi zakó kombinációval sem hivatalos eseményre, vagy bármilyen alkalmi öltözet helyettesítésére.

 

A férfi póló darabokhoz itt választhat megfelelő férfi nadrág, vagy férfi pulóver viseletet.

 
Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük