Franchise

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Franchise

 

Franchise

 

 

Franchise

A NYERESÉGES, NÖVEKVŐ VÁLLALKOZÁS

Van egy egyedülállóan kedvező ajánlatunk az Ön számára

A TABOO FRANCHISE

 

Miért érdemes belevágni?

 

1. Közös arculat – egy már több, mint tíz éve piacon lévő, de márkaként igazán most születő közös brand ereje, hogy a vásárlóknak legyen ki mellé állniuk. Egy egységes arculatot felmutató bolthálózat által összeadódó márkához tartozás. Az intelligens elegancia. A hosszú tanulás eredményeképpen létrejött egyedülálló tudás, és az ezt megjelenítő igazán versenyképes kínálat.

 

 

2. Közös beszerzés – Egyedül nem megy. Összeadva erőinket, hogy nagyobb mennyiségben, rendkívül kedvező áron, de kitűnő minőségben dolgozzunk, hogy a versenyben talpon tudjunk maradni.

 

 

3. Készletkezelés – Ön részt vehet a kollekciózásban. Évről évre bevonjuk abba, hogy milyen árut rendeljünk a következő szezonra. Ön mondhatja meg, mit tud és mit szeretne eladni! Ha nem tudja, segítünk.  Egyik cikk Önnél, ám másik egy másik kereskedőnél megy jobban. Segítünk a finanszírozásban és a készletek forgatásában, hogy mindig legyen új és akciós áruja is!

 

 

4. Közös értékesítési stratégia és taktika – Mi ott támadunk, ahol ők nem tudnak védekezni. A kisvállalkozások erejét tesszük a multikkal szemben: családias kiszolgálás igazi öltönyszalonokban, magas minőséget kínálunk kiemelkedően kedvező áron.

 

 

4. Közös marketing – Megtanultuk a leckét: tudjuk, hogyan kell egy kicsit még jobban csinálni. Együtt fel tudunk mutatni olyan erőt, ami már talpon tud maradni.

 

 

5. FinanszírozásA rendszert erre szakosodott faktorcéggel finanszíroztatjuk, hogy addigra már befolyjon a pénze, mire fizetnie kell.

 

 

6. Affiliate rendszer – Amennyiben az Ön által behozott vásárló a Web Áruházunkban vásárol, Ön addig kap érte jutalékot, amíg a vevője újra és újra betér hozzánk. Ön ezt saját weboldalán tudja követni, ellenőrizni.

 

 

 

Bővebb információért érdeklődjön a [email protected] email címen!

 

Tisztelettel:

Botka Zoltán

 

TABOO – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük