Fehérnemű, „Alsónemű” Lecke Férfiaknak

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Fehérnemű, „Alsónemű” Lecke Férfiaknak

 

 

Hatalmas hangsúlyt helyezünk a női fehérneműre. Már kislány korunkban megtanuljuk, hogy az alsónemű is igényes legyen, mindig a megfelelő, nem sérült, tiszta (a fehér, az valóban fehér színű) darabot vegyük fel.



altMa már egyre több helyen közvetítik a férfiaknak is az igényességet, ápoltságot, alsónadrág fronton.

A reklámokban, magazinokban, ma már láthatunk néha férfi alsónadrág propagálást is, de az arány még mindig 10:1-hez a női alsónemű javára. Igaz, még mindig a nők a reklámok célzottjai, hiszen a nő, a vásárló erő leginkább egy családban, de javuló tendencia mutatkozik ezen a téren is.


Nem értem, ha kihúzunk egy női és egy férfi alsónemű fiókot, és megnézzük a tartalmát, a két nem, alsónemű, alsónadrág, zokni választékát, minőségét, hatalmas különbséget láthatunk. A férfi kritikusan szemléli szíve hölgyének fehérnemű, zokni, harisnya választékát-, ahogy a Nő is a sajátját, de ennek ellenére az erősebbik nem képviselője, mégis bújtat, olyan alsónemű darabokat a fiókban, mely vágyromboló, lehangoló látványt nyújt a hölgy számára, mind alsónadrágban, mind zokniban.

 

Őszintén, ha kihúzza a fiókot, mit lát benne alsónadrág fronton? Pedig ma már az üzletekben, széles választékát megtalálhatja a férfi is, az alsónadrág típúsokból, ebből az egyáltalán nem elhanyagolható apró alsónemű darabkából.
Természetesen, nem árt, ha tisztában van azzal is, hogy párja, milyen alsónadrág típust szeretne látni Önön.

 

A férfi alsónadrág, ugyanúgy sok mindent elárul viselőjéről, mint a nőkről a fehérneműjük.

 

 

altA választék hatalmas alsónadrág, zokni téren, próbáljon időt szakítani rá és nézzen körbe az üzletekben, a webáruház kínálatában.

 

Hagyományos férfi alsónemű: feszesebb, szűkebb fazonú, mely jobban tart. Akik e típusú alsónadrág kedvelői, valószínű, hogy az élet más területein is ragaszkodnak, a jól bevált, megszokott dolgokhoz, nem akarnak változtatni, kipróbálni újítani.

 

Boxer 



Létezik szűk és bő fazonban. Előnye, hogy a boxer a pocakosabb férfiak számára sem előnytelen.

 

Szűk szárú boxer alsó



A nők általában ezt szeretik látni, leginkább párjukon, hiszen a feszülő „rövidnadrág” fazon, igen csak vágyébresztő, fantázia beindító a nők számára. A férfiak, akik e fazonú alsónemű viselői, adnak a megjelenésükre, figyelnek a divatra, és igyekeznek elvarázsolni párjukat. Nyugodtan próbálja ki, ezt a típusú boxert, a hatás biztosan nem marad el. Arról nem beszélve, hogy egy elegánsabb, öltöny, zakó, férfi ing, nyakkendő viselethez is kényelmes.

 

Bő szárú boxer alsó



A lazább, kényelmesebb darabokat kedvelő, magabiztos férfiak viselete. Ez az alsónemű, azonban nem biztos, hogy az öltöny, nyakkendő, férfi ing, szövetnadrág összeállításhoz kényelmes lesz.

 

 

Tanga, mint férfi alsónadrág



Csekélyebb réteg hordja, inkább azon sportos férfiak, akik büszkék a sok-sok edzéssel elért eredményre. A tanga alsónadrág, a férfiaknál vitatott viselet, mind a nők, mind a férfiak táborában, vannak, akik kevésbé tartják férfiasnak, ezt az alsónadrág típust. Tangát láthatunk még a „szórakoztató” chippendale fiúkon is.
Az alsónadrág megválasztásánál, különösen kell figyelni az anyagra, hiszen higiéniai szempontból, nagyon nem mindegy mit veszünk fel. Ezen kívül figyeljen a méretre is, nagyon kényelmetlen lehet, akár az egész napját is elszúrhatja, egy rosszul megválasztott alsónadrág.

 

altA zokni

 

– fehér színű zokni, sport embereknek rendben is van, de ha Ön nem sportol, akkor ne ez legyen túl súlyban
– mintás, „vicces zokni”-ha „viccessé” szeretné tenni a megjelenését…
–  fekete zokni, barna zokni, szürke zokni- gondoljon az öltöny, férfi ing, nyakkendő, zakó összeállításra
–  zokni hosszúsága: az öltöny, nyakkendő, zakó, férfi ing, megköveteli, hogy ne boka zokni, hanem térdig érő zokni legyen Önön.

Makádi Liza

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük