Az utolsó mohikán

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Az utolsó mohikán

Ki lesz az utolsó mohikán?

Mindenki ismeri Csingadzsguk történetét. Ő az utolsó mohikán. Egy hajdan erős nemzetség nemes és kiváló, de utolsó sarja. Mindent megtett, de egyedül maradt, és sorsa megpecsételődött.

Tehetséges és erős fogadott fehér fia és családja él tovább. Helyette.0923

Tiszteljük, és szánjuk, de követni nem szeretnénk.

Vajon ki lesz az utolsó önálló magyar öltönykereskedő?

A lengyel piac jött először, az már fájt, de még nem nagyon.

Aztán a kínaiak jöttek.Piacokkal, boltokkal. Ez már nagyon fájt. Azóta is idegen testként, semmit nem adózva, bejelentés és „számálá” nélkül működnek. Az eluralkodott korrupció miatt biztonságban rabolhatják le a piacot. Silány árukkal, reklamáció nélkül a törvények be nem tartásával élősködnek a társadalmon.

Majd a hiperek uszultak ránk. A mai napig is hetente építenek újabb és újabb áruházat. Mindenhova lepetéznek. Szaporodnak, mint a rákos sejt: tönkreteszik, megölik az őket tápláló szervezetet. Ők is hihetetlen adókedvezményeket kaptak és kapnak ma is. Százszámra teszik tönkre a környék vállalkozóit, adót nem vagy alig fizetnek, kivonják a profitot a gazdsaságból, ki is viszik az országból, közönséges szolgasorba taszítják az embereket. Az olcsó az egyedüli érték és a csali. A silányságot emelik  trónra, és mindent elkövetnek azért, hogy a betévedő vásárlók józan ítélőképességét elgáncsolják. Elveszik pénzét, munkáját és az egészségét. Tönkreteszik a család életét. De a várost is amibe beeszik magukat. Tönkremegy a városkép, a szerkezet szétesik, a közlekedés megbénul.De ez még nem volt elég.

A multik csak ezután jöttek. Pár éve még egyetlen boltjuk sem volt, mostanra ők a piacvezetők.

Minket nem védett meg senki. Sőt, ők kaptak kedvezményeket, adómentességet. Mi pedig az újabb és újabb cinikus szigorításokat, ellenőrzéseket, bírságokat.

Én a rendszerváltáskor kezdtem. Több, mint ötszáz aktív vevővel működött a McGill Hungary Kft. Azóta sokan áldozatául estek a piacért vívott harcnak.

Önnek mi a stratégiája?

Miért fogják a vásárlók Önt választani?

Honnan lesz olcsó áruja?

Hogyan finanszírozza majd?

Hogyan fog reklámozni?

Egyedül száll majd szembe a kínaiakkal, a hiperekkel és a multikkal?

Vagy elmegy hozzájuk szolgálni, és majd asszisztál ahhoz, hogy bezsebelik az Ön profitját?

Szövetséget ajánlunk Önnek. Közösen van esélyünk.

Csatlakozzon a TABOO FRANCHISEHOZ!

 

TABOO – Éld meg a vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük