Az etikus üzleti öltözék 2. rész

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Az etikus üzleti öltözék 2. rész

Az etikus üzleti öltözék

2.rész

Ajánlott színek ünnepekre és a mindennapokra – praktikák urak részére.

Az öltönyök és a hozzájuk tartozó kiegészítők színei mindig egy kicsit lágyak, mint maga az elegancia is. A mértékletesség mindig a megjelenés irányadója.

Szinte kivétel nélkül, az összes munkaterületre igaz, ahol fontos az öltözködés. A férfiaknak ajánlatos a szürke árnyalataibaés vagy fekete illetve sötétkék színekbe öltözniük, megőrizve a mértékletesség és stílusosság finom egyensúlyát.

Fogadásokra, a megszokottól eltérő alkalmakra Sötét színű öltönyvilágos színű inggel javasolt. Elsősorban esti órákra. Természetesen az összeállítás függhet magától az eseménytől, a férfitól, aki választ és a hatástól, amit el akar érni. Nem elég alakunkhoz öltönyt választani, figyelembe kell vennünk megannyi más tényezőt is, például az öltöny mintázatát, anyagát, szövési technikáját. Ha nem vagyunk biztosak, kérjünk mindig eladói, vagy baráti segítséget!

-A nyakkendőket minden viseléskor újra kell kötni és bizonyos időközönként ajánlott tisztítóban tisztíttatni. Ez praktikus a koszolódás ellen és meggátolja az anyagot a rossz illatok magába szívásában.

-A nyakkendőválasztáskor érdemes inggel együtt próbálni és a már meglévő darabokhoz igazítani egy-egy hasonló színűt.

TABOO: Éld meg a vágyaidat!

Felhasznált forrás:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Protokoll_(illem)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük