A nyakkendő színe

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

A nyakkendő színe

 

 

Miről árulkodik a nyakkendő színe?

A nyakkendő színe árulkodik a viselőjéről. Akár tudatában vagy, akár nem, a nyakkendő színe befolyásolhatja környezetünk -ben az embereket. Szóval mielőtt megkötöd a nyakkendődet reggel fontold meg, milyen színűt fog viselni. A fekete nyakkendő szorosan kapcsolódik hivatalos eseményekhez. Valójában, a nagyon puccos összejöveteleket gyakran nevezik „fekete nyakkendő„-s eseményeknek.

 

 

Fekete nyakkendő, Piros Nyakkendő, Kék nyakkendő

   
Fekete nyakkendőKék nyakkendőPiros nyakkendő Meg kell hagyni ilyenkor a fekete színnél nincs megfelelőbb, viselhetünk még fekete-fehér mintás nyakkendőt is, de higgyék el az egyszínű lesz a nyerő. Ne alacsonyítsuk le a fekete nyakkendőt a hétköznapi viseletre, tartsuk meg a kivételes alkalmakra.  A piros a hatalom színe, jelképezi a gazdagságot, az erőt, és a szenvedélyt. Számos kultúrában is megtalálhatjuk, ahol  olyan különleges jelentéssel bír a vörös szín, mint például a jó szerencse. Ha egy üzleti találkozóra megy, egy  kemény munkával kivívott győzelem után, akkor a piros nyakkendő kiváló választás.  Próbálja ki az egyszínű, rubinvörös selyem nyakkendőt és végső csapást fog mérni az ellenfeleire.  A narancs színű nyakkendő talán még bele tartozik ebbe a kategóriába, ezt a színt a merészebb férfiak válasszák inkább. A kék szín nyugtató hatással bír. A békét és a nyugalmat sugározza.  Az üzlet tárgyaláson lesz a nem szimpatizáló felek is felek is megszelídülnek, ebben az esetben a kék szín kiváló választás. Azért, mert a kék békés szín ez nem azt jelenti, hogy gyenge szín. Állandóságot és örökkévalóságot is jelent. Próbálja ki a kék és a piros szín keverését néha a sárga szín hozzáadásával az összes szín előnyeit élvezheti. Egyszerre lesz dinamikus, sugároz nyugalmat, erőt és magabiztosságot. Természetes a jó ízlés keretein belül.

Sárga nyakkendő, Zöld nyakkendő, Barna nyakkendő

A sárga összetett szín. Jelenthet gyávaságot, de a sárga , mint a nap jelent kisugárzást és vitalitást. Ha sárga nyakkendőt visel, győződjön meg arról, hogy a személyiség illőt válasszon. A sárga-kék nyakkendő is elegáns viselet és feltünő hatást kelt mintázatával. Mint minden üzletember tudja, a pénz színe zöld! Mi jobb mód, hogy mindenki tudtára adjuk, hogy nem vagyunk olcsó Jánosok, mint az hogy zöld nyakkendőt viselünk. A zöld szín jelenti még az újjászületést és a növekedés, valamint egy jó módja annak, hogy tanúbizonyságot adj arról, hogy mennyire jó csapatjátékos vagy és rengeteg tudással és jó képességgel rendelkezel. De legyünk óvatosak és kerüljük a negatív képzettársítást mint például a féltékenység, a „zöldszemű szörny” – ez nem lenne előnyös számunkra. A zöld színnek csak a pozitív jelentését sugalljuk, az energiát és a fejlődőképességünket. A zöld nyakkendő a XIX századtól vált közkedveltté. A zöld pozitív, meleg szín a divatvilágban. Ez okból a zöld nyakkendők népszerűek és divatosak minden évszakban. A világoszöld nyakkendőket inkább tavasszal és nyáron a sötétebb mély zöld nyakkendőket ősszel és télen viseljük.

A zöld nyakkendő milyen hatással van ránk fizikailag és szellemileg?

Mintás nyakkendőFekete Csíkos Nyakkendő* Megnyugtató érzést biztosít
* Szellemileg és fizikailag pihentet
* Csökkenteni a depresszió, idegességet és a szorongást
* Egyfajta megújulást és a harmóniát kölcsönöz.

A barna nyakkendőt viselő ember egy józan, gyakorlatias ember. Ez a szín arról árulkodik, hogy viselője szorgalmas és keményen dolgozik. Lehet, hogy egy kicsit unalmas, nem izgalmas szín, de ezzel szemben szilárdságot és megbízhatóságot sugall. És melyik munkaadó nem akar egy megbízható, szorgalmas munkaerőt. A föld színeit izgalmasabbá tehetik erősebb kísérő színek mint például a piros, ami remek kontrasztot ad.

Csíkos nyakkendő Pötyös nyakkendő Kockás nyakkendő

Minden szín egyedi érzéseket és hangulatot fejez ki. Bármilyen színű nyakkendőt is választ, fontos tudni, hogy a megjelenése ezáltal milyen hatást fog gyakorolni környezetére. Tanulmányozza a színek jelentését és üzenetét.!Ezek a non-verbális kommunikációs jelek tudatalatt befolyásolják társaságát akár baráti akár üzleti eseményen vesz részt. Játszon egy kicsit és ízlelje meg a színek által nyújtott lehetőségeket! A legfontosabb dolog, mégis az, hogy személyisége tükröződjön! Élvezze a nyakkendőviseletet és érezze jól magát!

TABOO – Éld meg a vágyaidat!
öltöny, zakó, nadrág, ing, nyakkendő, télikabát, dzseki, póló, pulóver, mellény, alsónemű, zokni, öv, parfűm,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük