A Női Parfüm Varázsa, vagy a Mi Varázslatunk?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

A Női Parfüm Varázsa, vagy a Mi Varázslatunk?

 

 

Mit ad nekünk a női parfüm? A csábítás erejét? Misztikusságot? Milyen szerepe van a varázslatban? Van – e egyáltalán varázslat, vagy csak túl dimenzionáljuk? 

 

alt

 

Állítólag az ízlésünk változik, a korunkkal, a tapasztalatainkkal, az érettségünkkel. Lehet, Én kivétel vagyok ebben.

 

Van egy kedvenc női parfüm márkám, mely 20 éve kísér végig az életemen. Kamaszkoromban éreztem először az illatot, akkor megragadott, majd megkaptam, vagy megvettem – már nem emlékszem- az első üvegcsét, ebből a női parfüm darabból. A parfüm üvegcsék között mindig ez volt a különleges, mellette, ott volt jó pár más női parfüm illat, munkába, szórakozásra, hétköznapokra, egyéb alkalmakra. A „kiválasztott” női parfüm felé viszont csak ritkán tévedt a kezem.

 

 

altPróbálom végig gondolni az alkalmakat, mikor a kedvenc női parfüm illatomat használtam. Nem, nem a szokványos randik, nem vizsgák, vagy tárgyalások voltak ezek az események. Tényleg csak különleges pillanatokat tett még különlegesebbé.
Érdekes, ahogy 20 éve kiemeltem ezt a női parfüm illatot, a többi közül, és ahogy egy-egy eseményre készülve nyúlok valamely női parfüm üvegcse felé.

 

Ennek a női parfüm illatnak a kiválasztásával egy időben, egy másik női parfüm is a kedvencek között volt, de azaz illat már kikopott, annak már eltűnt a varázsa, már nem érzem az enyémnek.

 

 

 

 

Mit ad nekünk a női parfüm? Mit tesz hozzánk, amitől ragaszkodunk egy-egy illathoz. Amitől azt mondják teljes az összhang.
Azt tudjuk, hogy a női parfüm illatok, másképp viselkednek minden bőrön. Ez megadhatja nekünk az egyediség érzését. A változatosság is benne van, hiszen a fújás időpontjában, teljesen más az illata, mint 1-2 órával később.

 

 

altSzerencsés esetben megtaláljuk azt a női parfüm illatot, melyre azt mondjuk, kifejezi a személyiségünket. Az enyém titokzatos, nőies, mely semmihez sem fogható. Egy virágcsokor, mely nem tolakodó, hanem diszkrét, visszafogott és csak azok számára érezhető, akik igazán közel kerülnek hozzám.

 

 

Ahogy írtam ezt a parfüm illatot csak ritkán használom, de szerencsére enélkül sem marad el a varázslat. Így azt mondanám,hogy a varázslat teljessé tételéhez, az igazán misztikus, pillanatok megéléséhez szükséges ez a női parfüm illat. Szükséges nekem is, hogy átlépjek azon a bizonyos határvonalon, hogy a hétköznapok világából kiszakadjak és elinduljak a különleges, a rendkívüli felé.

Makádi Liza

 
Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük