A Női Garbó Szexi, vagy Unalmas Ruhadarab?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

A Női Garbó Szexi, vagy Unalmas Ruhadarab?

 

 

Az őszi ruhatár egyik alapdarabja lehet a női garbó. Vajon a garbó egy unalmas, semmit mondó magas nyakú pulóver, vagy lehet ez is egy szexis, nőies ruhadarab?

 

A garbót, az 1890-es években- ekkor még csak magas nyakú pulóver-az angliai urak viselték, golfozáshoz, focihoz, és egyéb sport tevékenységhez.

 

 

Később munkásruhaként terjedt el, a férfiak kiváltságaként. Greta Garbó tette népszerűvé a nők körében, az 1930-as években.
A női garbó egy magas nyakú pulóver, mely, ha csak ápol, és eltakar, stílusban kerül rád, akkor valóban egy semmit mondó, szürke felső lesz. Ez minden más ruhadarabra is elmondható. A legizgalmasabb, legdrágább ruha is lehet unalmas, ha nem tudod viselni, vagy, ha nincs meg az összhang.Sötétbarna Garbó

 

Fontos a színek és a stílusok kombinációja

 

Az ősz egyik színe a barna. A világos barna és a sötétebb barna ötvözése csodás eredményeket hozhat. A sötétbarna női garbó és egy világos barna mellény, szűk nadrággal, hosszú csizmával nagyon nőies összeállítás lehet.

 

A fehér garbó

 

Az 1950-es években terjedt el, az amerikai bentlakásos iskolák diákjainak viseletéből. Azóta hódít. A fehér garbó lehet hivatalos, de csábító viselet is. Csak rajtad múlik, mivel ötvözöd ezt a női felső darabot.

 

A garbó színe

Ősszel különösen szükség van a színekre, a vidámságra, mosolyra. Válassz nyugodtan színesebb ruhadarabokat, akár a női garbó darabokból is. A hatás nem marad el. Megfigyelheted, ha belépsz az irodába, mosollyal fogadnak. A színek kedvező hatással vannak az emberekre, nyugtatnak, pozitív energiát árasztanak, amennyiben jól válogatod össze őket.

 

Fehér FélgarbóA női garbó darabokból is az egyszínű a legpraktikusabb, könnyebben variálható és nem nyomják el a minták.
A női garbó szűk típusai kiemelik az alakot. Amennyiben a melleid nagyobbak, akkor vékonyabb anyagot válasz, mert a vastagabb anyagok erősíthetnek.
A testalkatodtól függően a sztreccses, színes női garbó, ceruzaszoknyával, nadrágszoknyával, vagy farmerral nagyon nőies összeállítás lehet.

A női garbó is kiválóan kombinálható egyéb kiegészítőkkel, így a női sál is sokat javíthat a megjelenéseden. Segítségével, légies könnyedséget, érzékiséget csempézhetsz a hétköznapi viseletbe is.

 

Vastagabb nyakra

 

Nem igazán előnyös a női garbó. Amennyiben alacsonyabb vagy és rövidebb a nyakad, előnyös lehet, ha feltűzöd a hajad, ha női garbó van rajtad.
Te milyen ruhadarabokkal, kiegészítőkkel kombinálod a legszívesebben a női garbó darabokat?

 

 

 Szükséged lehet még leggings, női blúz, női poncsó, női kabát darabokra is.

 

 

 

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük