A Férfi Öltöny Viseletben Pompázó Sztárokról

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

A Férfi Öltöny Viseletben Pompázó Sztárokról

 

 

 

Sztárok férfi öltönyben

  

  

  

Átlagosnak mondható férfiak, öltöny viseletben. Nem biztos, hogy jóképűek, mégis Nők ezrei álmodoznak róluk. Vajon, mitől áll annyira másképp rajtuk a férfi öltöny?

  

 

Jean-Paul Belmondo, Robert Redford, vagy a James Bond filmek aktuális főszereplői.

robert redford

Vajon, ha nem ismernénk ezeket a férfiakat a filmvászonról, ha nem lennének híresek, akkor is ilyen felhajtás lenne körülöttük? Amennyiben, ezek a férfiak ismeretlenül elmennének mellettünk az utcán, akkor is sóhajtoznánk mi Nők, vagy észre sem vennénk Őket?

 
Ön, mint a férfi nem képviselője, mit gondol erről? Ön, aki tudja, hogy a nővére, szomszédja, édesanyja, vagy a párja rajong X.Y. színészért, vagy valamelyik sztárért. Megvizsgálta már mi lehet ennek az oka?
 

A fent felsoroltok színészek, tényleg annyira jóképűek, vagy valami más adja meg azt a bizonyos pluszt, mely a Nők többségéből egy halk sóhajt vált ki.
 

Nem a ruha teszi az embert? 

robert redford1


A válasz lehet, hogy sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Amennyiben félre tesszük, a hírnevet az ismertséget, és veszünk egy átlagos férfit, akit felöltöztetünk egy átlagosnak mondható, férfi öltöny darabba, vagy egy igényes, jól szabott férfi öltöny viseltet adunk rá, talán máris tudatában vagyunk a válasznak.

 

Nem elég megvenni, viselni is tudni kell


A férfi öltöny, legyen az alkalmi öltöny, esküvői öltöny, bármennyire is igényes, bármilyen drága, ha nem tudja megfelelően viselni, vagy ha,nem a helyes méretet vette, ha a szabása nem az Ön testalkatának megfelelő, akkor a hatás, nem lesz lenyűgöző.
Amit Ön, valamint a hölgyek látnak, a filmeken szereplő férfi öltöny viseletben akciózó sztárokon, az a határozott, tekintélyt parancsoló megjelenés. Mi szükséges ehhez?
 
 
 
james-bond-1962

Az öltöny stílusa és az anyaga
 

Mindenképp a személyiségéhez leginkább illő férfi öltöny fazon, stílus, minőségi anyagból. Bármilyen alkalomra is lesz, azaz, esküvői öltöny, alkalmi öltöny, vagy üzleti tárgyaláshoz keresi, az öltöny darabot, az anyag minősége elsődleges kell, hogy legyen.
Az anyag minőségét tesztelheti. Az anyagot egy röpke pillanatra összeszorítja, és megnézi, hogy „kiugrik”, azaz kisimul, az anyag rövid időn beül, vagy benne marad a gyűrődés.
 

Sokan, a tiszta gyapjú öltöny anyagra esküdnek. A gyapjúszál minőségét, a zakó belső zseb környékére applikált címkéből olvashatja le. A magasabb szám, finomabb gyapjút jelent.
A kevert szálú öltöny anyagok, a gyapjú és a műszál keverékéből tevődnek össze, a max. 30 %-os műszál, az anyag rugalmassága miatt megfelelő is lehet.
 
 
james bondAz anyag minősége nagyon fontos, hiszen ettől függ, hogy áll az öltöny, hogy gyűrött, vagy mindig elegáns lesz-e a megjelenése, hogy mit sugározz, ha belép egy terembe. Ettől függ az Ön magabiztossága, a kisugárzása, hiszen ha jól érzi magát a ruhájában, ha a tükörben pozitív képet lát, akkor hinni fog magában, ha Ön hisz magában, akkor más is hinni fog Önben. Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?


 
Makádi Liza
 
Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük