Zakó, Póló, Ing a Szexi Elegáns Megjelenésért, Pulóver, Dzseki a Laza Őszi Estékre

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Zakó, Póló, Ing a Szexi Elegáns Megjelenésért, Pulóver, Dzseki a Laza Őszi Estékre

 

 

Zakó, vagy dzseki?

 

 

 

Vége a nyárnak, jönnek a hűvösebb, de nem kevésbé eseménydús őszi esték, koncertekkel, fesztiválokkal, és folytatódik az ismerkedés, csábítás. Mikor kell zakó, mikor dzseki?

 

 

Amennyiben több zakó és dzseki lóg a szekrényedben, akkor mindegy melyiket veszed fel koncertre, fesztiválra, randira, vacsorára, vagy moziba. Ha korlátozott számban rendelkezel zakó, dzseki darabokkal, akkor viszont jó, ha előre gondolkodsz.

 

harrington dzseki 5
Barna Len Zakó

 

Ha szingliként tengeted napjaid, a bulihelyeken remek alkalom nyílik az ismerkedésre. 

 

 

 

Az esti alkalmakra mindenképp vinned kell, valamilyen melegebb ruházatot, ami lehet zakó, pulóver, vagy dzseki, a kérdése milyen programra melyiket válaszd.

 

  

 

Az első aranyszabály, a hangulatodhoz és az egyéniségedhez öltözz! Hiszen, ha ezektől elüt, az öltözéked hiteltelen leszel, és a legdrágább márkás zakó, pulóver, póló, dzseki sem mutat rajtad sehogy, sőt még nevetséges is lehet benne.

 

 

 

Érdemes előre átgondolni, milyennek ígérkezik az este, hiszen ha a barátokról szól leginkább, akkor lehet, hogy a lazább dzseki lenne az ideális, de ha a középpontban az ismerkedés lesz, akkor már jobb, ha kiteszel magadért.

 

 

 

FarmernadrágBarna Zsebes Zakó

A zakó –férfi ing, vagy a zakó – póló, még a farmer-nadrág viselettel is nagyon szexi, de mégis eleganciát sugárzó megjelenést tud kölcsönözni.

 

 

 

A póló és zakó viselet esetében, a galléros póló különösen jól mutat zakó kombinációval.

 

 

 

Az ismerkedős este előtt számot kell vetned, a szekrényedben található zakó darabokkal. Amennyiben kevesebb zakó áll rendelkezésedre, úgy öltöz, hogy ha randira kerülne sor, akkor is egy teljesen más összeállítást lásson rajtad a hölgy. Legyen lehetőséged a megújulásra.

 

 

 

 

A fesztiválokra, koncertekre, elegendő lehet, ha egy laza, de mégis elegánsabb stílusú pulóvert viszel magaddal, így a zakó –férfi ing, vagy zakó – póló variáció maradhatna a romantikus estékre.

 

 

A lényeg, mindig tud viselni amit, felveszel és soha ne másokat utánoz, így nem lehet nagy gond.

 

Az őszi napokra ajánljuk még a férfi zakó, férfi pulóver, férfi ing, valamint a férfi nadrág kínálatunkat is.

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük