Társaságunkról

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Társaságunkról

Társaságunkról

A Taboo Hungary Kft  2009. január. 1-én jött létre, a divatcég jelenlegi működési formáját tekintve Kft.

A Taboo ungary Kft  tevékenységi területe a  férfi  saját márkás termékek gyártatása és értékesítése.

A Társaság saját tervezésű kollekcióit  férfi felső- és alsóruházati termékeket, öltözködési kiegészítőket  forgalmaz. A termékskála, az alapítás óta folyamatosan változott, bővült. 
Induláskor a férfi üzleti öltözködés igényes, de ár érzékeny vevőkörét céloztuk meg, a felsőközép minőségi kategóriát nyújtó TABOO márkánkkal.

Mivel a változó divat kihívásainak mindenkor meg kell felelni, a termékek élettartama gyors lefutású: egy-egy termék rendszerint csak egyszer kerül be a kollekcióba.

Neves divattervezők bevonásával, korábban a szakmában dolgozó beszerzőink évtizedes és több tízmilliárdos forgalom lebonyolításán alapuló tapasztalatainak, piacismeretének figyelembevételével folyamatosan dolgozunk az új kollekciók kialakításán.

Termékeinket két márkával – a Taboo és az Est forgalmazzuk, két fő divatvonal szerint: Classic és Business Casual .

Kollekcióinkban figyelembe vesszük a külföldi kiállításokon szerzett információkat, ami a főleg a termék külső megjelenésében, a színekben, az alapanyagokban, és a „szabásvonalakban” jelenik meg.

A felhasználhatóság, a minőség szempontjából a kényelmes és csinos szabásminta elkészítése a mérvadó. Egy-egy új fazon végleges előállítása előtt három esetleg négy ruha is elkészül, lepróbáljuk, és a technikusok korrigálják, amíg a végleges, minden igényt kielégítő, magas színvonalú minta elkészül.

 

A termék vonzerejét növelik olyan többletszolgáltatások, mint az alapanyag gyűrődés-, illetve foltmentesítése, a testtel érintkező kelmék szellőzése, nedvszívó tulajdonsága, illetve a felsőruházat vízlepergetővé tétele.

 

Ezek az elkészítési költséget, és így a vételárat a nyújtott használati értéktöbblethez képest szerényebb mértékben emelik.
A ruházati termék gyártatásunk kifejezetten az egyéni vásárlóink és partnereink igényeire tervezett a komplett kollekciók kialakítása, ruházati cikkek tervezése, saját általunk készített műszaki, technológiai dokumentáció alapján, minőségellenőreink által ellenőrizve történik.

A TABOO márkájú ruházati termékeinket,  általunk gyártatott kollekcióinkat forgalmazzuk kis- és nagykereskedelmi hálózatunkban,  exporttal és Webáruházainkban értékesítjük.

Taboo HUngary Kft. 
Botka Zoltán

 

TABOO – Éld meg vágyaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük