Önnek mi a véleménye a pink férfi ing viseletéről?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Önnek mi a véleménye a pink férfi ing viseletéről?

 

 

A pink férfi ing viselet ciki, vagy menő? 

 

roszaszining-nyakkendo-oltony2

 

Az emberek véleménye megoszlik a pink férfi ingek viseletről. Ön mit gondol róla?

 


Van, aki szereti és férfiasnak tartja, van aki szerint, nőies a pink férfi ing és kizárólag a meleg férfiak viselete lehet.Szerintem teljesen rendben van a rózsaszín férfi ing. Valóban nőies szín a pink, de hol van előírva, hogy erre a színre, csak a gyengébbik nem képviselői jogosultak.

 


Rózsaszín férfi ing, a hivatalos eseményekre



A pink férfi ingek már egy jó ideje megjelentek a férfi divatban is, de nálunk még mindig kevés férfin látni.
A rózsaszín férfi ing, sötét öltönnyel, sötét színű nyakkendővel kifejezetten elegáns tud lenni, de ha Ön igazán merész, akkor egy színben harmonizáló, pink selyem nyakkendővel nagy sikere lehet.



Lazább viseletként



Amennyiben lazább öltözékre van szüksége, akkor a rózsaszín férfi ing, egy farmerrel és egy elegáns cipővel is nagyon jól mutat.


Sajnos, hiába divat a pink férfi ing, sokan még mindig a homoszexuálisokhoz kapcsolják ezt a színt. Számomra a rózsaszín férfi ing látványa egy férfin, határozottságot, eleganciát sugall.



További előnyei



Másik előnye ennek a színnek, hogy borongósabb napokon, a viselőjét, valamint a környezetét is élénkíti, felvidítja. Amennyiben Ön valóban magabiztos, határozott egyéniség, akkor ezt a színt Önnek találták ki. Mindenképp figyelemfelkeltő lesz, mind a férfiak, mind a nők körében, ha pink férfi ing viseletben jelenik meg.


Amennyiben még nem próbálta ki a rózsaszín férfi ing ruházatot, vagy előítéletei vannak ezzel szemben, bátran vágjon bele. Egy nap után tapasztalni fogja, hogy megalapozatlanok voltak a félelmei.


A rózsaszín férfi rövid ujjú ing, valamint a pink férfi hosszú ujjú ing, az ing webáruház kínálatából is megrendelhetők. A vásárlásban a férfi ing mérettáblázat nyújt segítséget Önnek.


 

Tekintse meg férfi zakó, férfi nadrág, valamint a nyakkendő kínálatunkat is.


Makádi Liza 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük