Három Összeállítás Szalagavatóra 1.Rész

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Három Összeállítás Szalagavatóra 1.Rész

 

 

Három Összeállítás Szalagavatóra

 

 

A Fekete Tűcsíkos Öltöny

1. rész


 
szalagavato oltony

 

Már több helyen megtartották a szalagavató ünnepségeket, az igazi szezon január elejétől indul így a dátum közeledtével arányosan nő az izgatottság. A végzős diák aggódhat a ruházatán, a szalagavatós táncokon, és hogy minden jól sikerüljön!  De a szülőknek sem könnyebb a megfelelő öltözéket megtalálni, az édesanya, az alkalom egyszeriségének megfelelően ünnepélyes, de mégsem kihívó ruhát keres, az édesapa pedig  egy igazán férfias öltönyt, zakót, inget és nyakkendőt.  Ezen a dilemmán szeretnénk segíteni egy egyszerű tippel mini sorozatunk első részében.

 

 



Fekete Banki Öltöny és Fekete Tűcsíkos Öltöny



 

A www.taboo-hungary.eu webshopban, a Férfi Öltönyök menüpontban, a Szalagavató Öltönyökön belül található, két igazán ajánlott és bevált darab: Fekete Banki Öltöny és a Fekete Tűcsíkos Öltöny. Előbbi neve ne tévesszen meg senkit, a fekete szín örök elegáns és univerzális bármely más színekkel. Gyakran választják a fekete öltönyt szalagavatóra, így az ünnepen való elegáns megjelenés után később is fel tudja venni.

 

 

A Fekete Tűcsíkos Öltöny, mely a szalagavató után is bátran viselhető bizonyos alkalmakra

 

 

A Fekete Tűcsíkos Öltöny csíkjai könnyedén hullnak alá a testen és a zakó vonalain, egy hajszálnyit karcsúsítva azt, de megőrizve a klasszikus szépségét. A szövetnadrágon folytatódnak a csíkok, teljessé téve a zakó és a nadrágmintázatát. A modellen világos színű ing van és egy haránt csíkos nyakkendő. Érdemes kipróbálni ezt az összeállítást, de emellett bátran ajánlunk hozzávilágoskék inget,zöld inget, fehér inget és szinte az összes egyszínű hosszú ujjú inget. Ha mintás inggel szeretnénk viselni, ajánlott egyszínű nyakkendőt venni hozzá. A merészebbek és hanyag eleganciára törekvők farmerrel, nyakkendő nélkül is hordhatják. A fekete és a tűcsíkos öltöny széles körűen használható és praktikus. 
 

 
Mivel nem egy alkalomra vásárolunk öltönyt vagy zakót, ezért fontos egy-egy darabot ingekkel, nadrágokkal párosítani, élvezetesebbé téve megjelenésünk.
 

 
Szalagavató után, nem kell az öltönynek a szekrényben porosodnia, manapság egyre trendibb akár egy bulira, diszkóba vagy csak baráti sörözésre fölvenni egy jó mintás inggel, és akár nyakkendő nélkül, ez csak egy kis kreativitás és bátorság kérdése.
 

Hozzátartozóknak ajánljuk a férfi alkalmi öltöny, férfi ing, férfi zakó, férfi mellény kollekciónkat.

 

TABOO – Éld meg a vágyaid!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük