Hogyan Válassza Ki a Megfelelő Télikabát Viseletét?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Hogyan Válassza Ki a Megfelelő Télikabát Viseletét?

 

Az üzletekben nyár végén, már megjelennek a férfi télikabátok. Hatalmas a választék. Ön, hogyan, mi alapján választja ki a téli kabát stílusát, anyagát?

 

Sportos, vagy elegáns? Sportoláshoz, vagy munkába járáshoz tervezi a télikabát vásárlást? Fontos szempont, a már meglévő ruhatára, valamint az Ön életmódja.

 

 

A sportosan elegáns választás

drapp pierre belelt dzseki

Amennyiben Ön sportosabb életmódot folytat, valamint a munkahelyén sem kötött az öltözködés, azaz bármit felvehet, nem foglalkozik ügyfelekkel, nem kell tárgyalnia, akkor nyugodtan válasszon, akár merészebb színű, stílusú darabot, ilyen például a sport kabát, vagy a bélelt férfi dzseki.

Ez egy igen jó kompromisszum, kényelmes és igénytelen darab, ugyankkor jól illeszkedik aár egy ing-nyakkendős ölönyhöz, akár egy pulcsis, farmeres délutáni vagy esti párosításhoz is. 



Vannak azonban ennél formálisabb megjelenést kívánó alkalmak vagy szituációk is:

 

Az elegáns megjelenést a gyapjú télikabát biztosítja 

benny telikabat 200

 

Ha Ön napi szinten találkozik ügyfelekkel, fontos a megjelenése, tárgyalásokra jár, akkor elengedhetetlen a megfelelő télikabát.

 

 

Az elegánsabb télikabát kiválasztásánál, az egyik szempont, általában az alapanyag, azaz hogy minél nagyobb százalékban tartalmazzon gyapjút. A másik szempont, a stílus, amely alapján lehet; konzervatív – üzleti megjelenést biztosító télikabát, vagy a laza eleganciát, a sportosabb stílust képviselő darab.

 

 

A télikabát anyagán kívül, amire még figyelni kell, a pontos méret kiválasztása. Nyugodtan kérje, az üzlet munkatársának a segítségét, mert később sok bosszúságot okozhat, a nem megfelelő méret. A nagyobb méret nevetségessé, igénytelenné teheti a megjelenését, még a legdrágább télikabátban is.  Továbbá segítségére lehet, a kabát mérettáblázat is: http://www.taboo-hungary.eu/merettablazat-taboo-divataz/kabat-merettablazat


 

Hogyan vásároljon Télikabátot? 


Amennyiben, Ön rendszeresen jár öltönyben, akkor a téli kabát vásárlásnál is mindenképp öltönyt viseljen. Fontos, hogy a zakó ujja ne lógjon ki a télikabát alól, és a télikabát hossza 10-15 cm-el legyen hosszabb, mint a zakó.
A téli kabát színei: sötétkék, szürke, fekete.Berci Télikabát

Stílusa lehet, a klasszikus konzervatív, hosszú, majdnem bokáig érő télikabát, vagy sportosabb, lendületesebb, rövidebb fazonok.
Akinek a testalkata megengedi, nyugodtan válasszon karcsúsított, vagy öves fazont.

A két soros gombolású, rövidebb téli kabátok, közkedvelt, a laza eleganciát sugárzó darabok.
Amennyiben Ön sokat utazik autóval, a rövidebb télikabátok közül válasszon, mert a télikabát alján csúnya gyűrődés maradhat.
Ne felejtse el a megjelenés félsiker, ezért érdemes rászánni az időt, a megfelelő télikabát kiválasztására.

 

Amennyiben Ön elfoglalt, akkor a télikabát kiválasztása, a féfi kabát webáruház kínálatából is megtehető.

 

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük