Miről Árulkodnak a Női Fehérnemű Darabjaid?

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Miről Árulkodnak a Női Fehérnemű Darabjaid?

 

 

 

Vajon mennyire természetes számodra a párkapcsolatod, mennyire tudsz nő maradni a párod előtt, és a minden napokban? Ezekről árulkodnak a női fehérnemű darabjaid is.



A dolgos hétköznapokon, gondosan figyelsz a megjelenésedre. Mielőtt elindulsz a munkába, megnézed még egyszer, hogy tökéletes-e az összhang, hogy csinos vagy-e az épp kiválasztott ruha összeállításban.

 

 

Vajon, mikor hazaérsz a munkából, otthon is hasonlóan figyelsz a megjelenésedre?
Hazatérésed után elmész zuhanyozni? Csinosan, fitten állsz oda a párod mellé, hogy elkészítsétek a vacsorát? Ha ez elég ritka, akkor itt az ideje elgondolkodni, mert nem kéne annak lennie.

 

Feliratos Tanga FehérAz otthonodban természetesen nem, azaz elvárás, hogy hazaérkezésed után fél órával, frissen sminkelve, tökéletes öltözékben állj neki a főzőcskézésnek. DE!

Amennyiben szabadidőruha párti vagy, akkor az a szabadidőruha csinosan álljon rajtad, feszüljön a popsidon, domborítsa a ciciket. Ugyanez vonatkozik minden egyéb ruhadarabra is.

Ami különösen fel tudja dobni a kapcsolatokat, ha időnként, mikor kettesben töltitek a délutánt, vagy az estét, akkor egy női bugyi darabban, vagy egyéb női fehérnemű viseletben lát a párod.

Amennyiben a hasad, csípőd tájéka nem tökéletes, akkor a fehérnemű együttes remek választás lehet, a női fehérnemű darabok közül. Ezekből a fehér együttes mindig megteszi a hatását, az áttetszősége, a figyelemfelkeltő, szexis vonal vezetése miatt, nincs férfi, akit ne mozgatna meg, ha kedvese ebben libben el előtte. A fehér kék együttes, szintén az a női fehérnemű darab, mely érzéki csábításokra ingerli a kedvesed. Ehhez természetesen az kell, hogy eszedbe jusson időnként felvenni! Ugyanez mondható el fekete együttes és a kék együttes darabokról is.

 

Fehér Fehérnemű Szett

A párkapcsolattért minden nap meg kell dolgozni. Nem elég csak egymás mellett lenni, hiszen a napi küzdelmek, nehézségek könnyen ellaposíthatják a nő és férfi kapcsolatát. Így marad a barátság, ami szintén az alapja a kapcsolatoknak, de a szenvedély nélküli kapcsolatok hamar veszélybe kerülhetnek.

Amennyiben élvezed a nőiességed, és tudatosan meg tudod azt élni, akkor nincs ezzel gondod, de ha már elfelejtetted milyen nőnek lenni, akkor irány az üzlet és itt az ideje, hogy beszerezz néhány új női fehérnemű darabot.


altA női bugyi választék hatalmas. A kerek popsira, a női tanga bugyi kívánkozik. Bármilyen női tanga bugyi darabot választasz, legyen az figurás tanga, feliratos tanga, csipke tanga, ne felejts el a kedvesed előtt mutatkozni benne. Ez lehet csak pár másodperc, vagy néhány perc, de ha van lehetőségetek kettesben tölteni az estét, akkor akár a tv előtti időt is eltöltheted ebben a női fehérnemű darabban.

Ha megnézed a meglévő női fehérnemű darabjaidat, azok miről árulkodnak? Mindig vannak újabb fehérnemű szettek, vagy a régi, a párod által jól ismert, agyon nyúzott női bugyi viseleteket látod? Ez sok mindent elárul a kapcsolatotok hőfokáról.

Amennyiben este fáradtan, kedvtelenül érsz haza, előbb foglalkozz magaddal egy kicsit, vonulj el a fürdőszobába, vegyél egy forrófürdőt, és vedd fel a kedvenc női fehérnemű darabod, legyen az egy fehérnemű együttes, vagy egy női tanga bugyi, és libbenj oda a párodhoz.
Ennyi elég is, nem vár el senki többet tőled, de hidd el ennyi is csodákra képes a kapcsolatban.
Neked mennyire fontos, hogy a párod, a kapcsolat hosszú évei alatt se feledkezzen meg a Nőiességedről?

M.L.

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük