Harisnya Esküvőre

Vestibulum commodo volutpat laoreet
2014-05-08
Az első találkozás az anyóssal
2016-03-25
Show all

Harisnya Esküvőre

Esküvőre harisnya, vagy combfix?

 

Ez az Ön napja. A tökéletes nap, melyre később visszagondolva, mosolyogni, nevetni fog, esetleg pár könnycsepp is hullik, a szép emlékek miatt.  Jelen lesznek a legközelebbi rokonok, barátok, ismerősök.

 

 

 

Sok évvel később pedig a fotók, videók mutatják meg, milyen is volt ez a nap.
A sok előkészület, izgalom bizony fárasztó lehet, de megéri, hiszen egyszeri alkalomról van szó, mely egy életre elkíséri. A nagy nap egy kisebb, de annál fontosabb kiegészítője a harisnya.

A harisnya szó, ma már lefedi a harisnyanadrágot, és a combfixet is. A hagyományos, igazi harisnya a combnál végződik, és csíptetős harisnyatartó rögzíti.
A harisnya, az öltözködési protokoll szerint is elengedhetetlen, minden fontosabb eseményen, akár alkalmi, akár üzleti összejövetelről van szó, hát még az esküvőn.

Hűvösebb időben, nem kétséges a harisnya viselete, de melegben se felejtse el.  Nagy dilemma lehet, hogy combfix, vagy harisnyanadrág legyen? A harisnyanadrág kényelmes, megszokott viselet, de a combfix, igazán kiemelheti a lábat, elegánsabb, vonzóbb viselet, főleg egy divatos harisnyatartóval.

A cél a sejtelmes, szexi és vonzó megjelenés, persze ezt mind úgy, hogy Ön is tökéletesen érezze magát.
A legtöbbet keresett harisnyák, a 20 DEN vastagságúak, de ezeket a hétköznapokban viseljük. Különleges alkalmakra ennél sokkal vékonyabb harisnya illik, ami elegánsabb, hiszen szinte láthatatlan a lábon.

Figyeljen a harisnya színére, fényére. A fényes harisnya, csak kifejezetten karcsú lábakon mutatós, hiszen ez vastagítja a lábat. A félmatt, vagy matt harisnya viszont tökéletes választás lehet.

A mai már gumírozott combfixek mellett, a harisnyakötőt sokszor csak egy elegáns, finom csipkedarab helyettesíti, melyet comb magasságban szeretnek apró masnival díszíteni a hölgyek.

Amennyiben nem mindennapos a harisnya viselete Önnél, kezdjen el az esküvő előtt hozzászokni, azaz vegyen fel minél többször, a kiválasztott darabhoz hasonló stílusú harisnyát.
És mi a szerepe mindennek? Minek ez a felhajtás, egy aprócska darab miatt?

Önnek is megjelent már a szemei előtt, a menyecsketánc alatt ki-kivillanó gyönyörű csipke, amit a lábán visel?  A kedvese pillantása, érintése ezekben a pillanatokban?

A nászéjszaka már mást jelent, mint nagyanyáink idejében, de mégis különlegesre, emlékezetesre vágyik a NŐ. Arra, hogy a nászéjszakán ez a ruhadarab egy kicsit tovább időzzön rajta.

 

Makádi Liza

 

Taboo – Éld meg a vágyaidat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük